Hej igen!

Hej igen!
Nu var det verkligen längesen! En vecka! Men mitt liv är nästan detsamma fortfarande. Allt är bra med mig liksom;)   Men en sak jag måste säga, det är några envisa underbara vänner som även fast jag inte skrivit på en vecka kollar in varje daag! Stort tack till er för eran strävan efter mer ur Gabbes musikliv;)
Idag var jag och testspelade för storbandet "The Second Time". Det var väldigt kul faktiskt, men tyvärr har jag för mycket inbokat i mitt schema nu när det gäller spelningar, känns som att halva maj är bokad. Iallafall så kommer jag inte kunna vara med på deras två konserter i slutet av maj och en i början av juli så jag fick tyvärr tacka nej till denna gången. Men det kommer la fler gånger hoppas jag:D  Nu är jag så sjukt sugen på att jamma nån go låt! Det måste vara svängigt! Typ jazz, blues eller något annat som lite boogie woogie kanske?;))    Nä nu ska jag sova! Ha det fint allihopa! Ska börja skriva mer! Men det är lättast på natten av någon anledning:P

Är vi inte söta jag och Elin?;)


Och ja jag har världens gulligaste lillebror! Iallafall var han det i denna åldern;) Love him!


Mitt liv är underbart! Känns så iallafall när man kollar på filmerna från när man va liten!:D:D

god morgon!

Nu har jag blivit väckt av mamma och fått kaffe och rostad macka! Gott! Ska aldelles strax iväg till skolan och ha en helt ´(")underbar(") dag! Jihoooooo!       Kan någon ge mig tips på vad jag kan skriva här?:)

Estetfest

Igår var det estetfest, vi grillade och hade jättekul tills det började blåsa vid 11-tiden och man började frysa, så vi drog hem till elin och jesper:) Det var kul där oxå! Man kan säga att gårdagen vill jag inte vara utan:)

Värme

Hejsan, nu var det ett tag sen  jag skrev! Om det är någon som tycker illa om mig för det så ber jag om ursäkt;)  Denna veckan har det varit helt underbrt på förmiddagen och middagen! Soligt, vindstilla och varmt! Helt brutalt skönt! Tyvärr så har det börjat blåsa varje eftermiddag typ och då blir det ju kallt!  Men nu har man fått ta del av sommarkänslorna och nu längtar man mer än innan efter sommaren!!!!!!!!!  Jag fick tillbaka Naturkunskapsprovet idag och jag fick MVG!!!!!!    Nu ska jag fortsätta kolla på tv:)

Hemma hos Elin

Nu sitter jag här hos Elin, igen!   Vi ska precis spela något spel jag inte fattar. Dataspel är inte min grej!

Smoking!

Jag var på stan för em stund sen, jag hyrde smoking! Inför kalaset i maj då vi åker till okänd destination!:)
Btw, idag när mamma stod och gjorde goda hemmagjorda hamburgre gick strömmen på hela våran gata, tror det var hela karlberg som låg utan ström i över 1.5 timmar hehe. Men som tur var så hade hon redan gjort rätt så många!:)

Tyst minut på torget för David<3

Idag så var det tyst minut på torget för David, asså det känns. Så det var sjukt många ljus tända! Men det västa var sen när alla gick tillsammans ut till Piren där dom hitta honom och la fler ljus där och kramade familjen. Asså jag var där sen på natten typ med min kompis Elin och kollade ljusen och sånt där sen i mörkret! Man blir sjukt rörd! Asså så sjukt! Jag får lite sån här gråtkänsla nu när jag tänker på det!

Vila i frid David! Jag kände dig inte men du verkar ha varit en stor del i många andras hjärtan!<3

Torget



Piren

Påskfest i Bua!:D

Heeeeej! Här kommer ett litet inlägg från i lördags! Har inte haft tid med att blogga nu, har varit på LAN och allt möjligt! kommer hem sent varje natt nu! Det älskar jag!<3 xD   I lördags var jag bjuden till Jonna och Nathalie i Bua! Vi blev bjudna på tacospaj och cheesecake! Mycket gott! Vi var nere vid stranden och kollade på alla maschallerna dom hade tänt! Säkert 200!   Men sen runt 1 hämtade pappa mig:)


Nathalie smaskar på sin cheesecake!;)

Jonathan och Anton har kul? ;)

Helena visar sin tuffa sida;) Försöker hon stöta på mig kanske?;)

Ååååh min älskade Jonathan! :D Och Jonna såklart;)

Lov!

ÅÅåååh så härligt med lov! Jag älskar det!  Nu m¨ste jag snart sova för jag ska upp och jobba i caféet imån kl 8.  Ja, nu har jag inget mer tt säga.   puss

RSS 2.0