falska vårtecken!

Jaha så va den värmen borta lika fort som den kom och istället bjöd himlen oss på snö. och kallt blev det! Denna veckan har verkligen känts jobbig. Men det försvinner väl så småningom! Här kommer lite andra bilder från spelningen i helgen med Barn-Oas!

Här underbara Hanna som verkligen "lyfter" upp vårat team och får allt att fixas! Duktiga Hanna<3
Här tillverkas Rock´N´Roll!!

Här är det Rock´N´Roll med härligt mycket Jesus i!!

Fina dansbrudar!

Coola hörnan! ;)


Börjar bli varmt ute!

Heeejsan mina kära vänner(bloggläsare)! Jag börjar äntligen få riktiga förhoppningar om värme ute nu! Senast i helgen va det ingen skillnad att stå ute i solen eller att vara inomhus! Då fylls man av glädje! Hade t.o.m min vårjacka på mig i helgen! Sen så ska man ju inte glömma den härliga känslan av att lägga sitt huvud med armarna i kors på bänken i klassrummet och känna solen från fönstret värma upp än! Det är så sjuuukt härligt! Sommaren är verkligen nära känns det som! Det bästa är ju att kunna cykla till skolan på morgonen i bara t-shirt eller tröja. Att kunna vara ute sent på kvällarna lättklätt och inte behöva frysa! Ååååh vad det är underbart!
Sen kan jag berätta att i helgen var jag ute med Barn-Oas på spelning, i VARBERG! Vi va under lördagen och spelade för ungdomar och sen på söndagen på familjemöte i sollyckan! Jag hade en sån go rigg med mig! Två Leslien och sen min äkta, riktiga Hammond Orgel!! Gött! Det var underbart! Men nu ska jag sova mina härliga vänner(bloggläsare)! Puss

Spelning från i Lördagskväll för ungdomarna i Sollyckans kyrka!!


RSS 2.0