pianostämning

Heej! Någon som vill få sitt piano stämt? Skicka ett sms kanske?? 0709382028 :)

Och nej, stämmer inte med stämaparat, det fingerar inte. Stämmer bara ettstruckna A till 440 Hz. Sen går jag efter svängning så an får en tempererad stämning(vill säga, alla tonarterna kommer fungera att spela på)

Youngsters

Här är Youngsters nya fina Hemsida! Gå gärna in och kolla! Där finns även mer bilder och mycket mer fina grejer att ta del av!  www.youngsters.se

Äntligen hemma!

Ojojoj, hej på er! Nu var det längesen jag skrev! Jag har även nu kommit hem efter två veckor med turnéerande med Barn-Oas/Youngsters. Vi har nu bytt namn till Youngsters men ja det är ju svåårt att veta va jag menar med Youngsters om jag inte först berättar om att vi bytt namn på Barn-Oas. Jag ska snart lägga mig och sova då veckorna varit rätt så påfrästande både fysiskt och psykiskt. Jag har iallafall nu fått känna hur det är att turnéera med mi riktiga Hammond orgel. Det är väldigt kul! Men man är så nervös hela tiden att den ska gå sönder i lastbilen. Egentligen behöver jag väl inte oroa mig för det för den skakas nog inte särskilt mycket i lastbilen. Men ja, det blir nog min röda nord orgel hädanefter :)


OJOJOJ

Ojojoj vad jag är dålig på att uppdatera!! Kan berätta lite vad som hänt. Idag spelade jag i Socitén på allsångskvällen där. Det var najs! Sen så fyllde jag ju 18 år den 30:e Juni! Det va också nice! Nu sitte rjag här mitt i natten och chattar och kollar på tv:) Ja mer har jag inte att säga i detta trötta tillstånd. Men ha det bra!

RSS 2.0