Jaha....

Asså jag blir så opepp på att blogga. Inte nog för att jag har svårt att komma på något att skriva eller har orken till det så har jag inte så mycket blggvisningar som jag vill ha. Asså det känns så meningslöst...Eller kanske inte, men det hade varit kul med fler läsare. Ni som läser, TACK!!!!

R.I.P

Tyvärr så blev det inte som man hoppats, David kom inte tillbaka till någon av oss levande. Men jag måste faktiskt säga att det var skönt att dom hittade honom så man äntligen kan lägga dom tankarna på hyllan om vart han är. Sen så kanske han inte legat där i hamnen hela tiden, ingen kan veta. Men vila i frid David!

måndag

Hejsan bloggen! Idag har jag varit i skolan. Efter skolan så gick jag hem och gjorde mat och åt, sen råkade jag somna så det blev ingen innebandy, men det är idrott imån ändå:) Sen så har jag varit på en promenad och snart ska jag sova!:D

God natt bloggen!


jag vet!

Jag vet! Jag är dålig på att uppdatera, men jag har faktiskt inte orkat! Det börjar faktiskt bli segt det här med att blogga. Men förhoppningsvis kanske jag kommer igång igen, får tillbaka glöden så att säga! Hehe    Jag har iallafall haft en bra helg, älskade värmen i torsdags och fredags och den ska komma tillbaka en liten snabbis på onsdag! Yes!   Snart ska jag sova, då det är skola imån! Snart är det btw Påsklov!!! yaaay!  Och vet ni va, bara 4 skoldagar nu då!:D

sova

Nu ska jag sova! För jag är jättetrött! Skola imån och hoppas på en jättevarm dag!!!:D  Ni får ha det bra allihopa!

Varmt=Vår!!!

Hejsan bloggen!   Har ni känt värmen ute??:D Det är ju hur skönt som helst! Man känner vårdofterna i luften och man kan ta av sig vinterkläderna! Allt känns så bra, sopbilarna kör för fullt och snart, innan man vet av det så är det soommaaaaaaar!!!!:D   Nu ska jag snart iväg och träna med mammas lovsångsteam i kyrkan, det ska bli nice!:D  Ni får alla ha en fortsatt bra dag!   Och tack alla ni som läser min blogg! Jättekul att någon följer den:)  Puss

sova

Har nu pluggat och det gick väl okej, men nu ska jag sova !

pluggpluggplugg

Prov imorgooon! Jag försöker verkligen plugga. Men som sagt, plugga är inte kul! Och plugga och vara trött samtidigt är inte roligare! Nu har jag iallafall kokat lite kaffe som jag ska dricka, och sen har jag några mackor till kvällsmat jämte mig. Jag har verkligen inte fått in det där med pluggandet... Känns som att jag t.o.m var bättre på att plugga i grundskolan.... Jag har helt tappat fokus kan man la säga?
Aja, nu ska jag återgå till de "härliga" studierna! ses kanske i ett senare inlägg ikväll. Då kan jag berätta hur pluggandet gick H-A-H-A! ...

Motion!

Har nu haft skoldag då jag hade ett historiaprov. Det gick hyfsat! Sen så träffa jag Linn på vägen hem, det slutade med att hon var hos mig tills jag kl 7 skulle spela innebandy:) sen när jag kom hem kl 8 gick jag ut och sprang och kom tillbaka 9, sen duschade och åt och nu är jag här:)


Sönday!

Jag har nu tänk skriva ett inlägg i 3 timmar men just nu, just denna sekunden bestämde jag mig för att göra det(med en känsla av försening). Jag har varit i kyrkan idag! Det har verkligen varit en helt underbar dag! Komma upp, duscha, äta (soligt och varmt ute) sen dra till kyrkan och sköta ljudet och så ner och jamma lite på min älskade Hammondorgel! Sen var det hemmåt som gällde och då åt jag kvällsmat, kollade på Wipeout(tror inte jag har skrattat så mycket när jag kollat på det programmet innan) och sen har jag pluggat! Jag hoppas historia provet går bra imån!
Men nu ska jag plugga lite till och sen sova!<3

     Min älskade Hammondorgel!<3<3


Spelkväll!

Nu är jag hemkommen från Spelkväll/jamkväll hemma hos underbara Elin!  Vi hade väldigt kul och jag hittade ett slide-rör jag gillade att leka med på ukelelen xD Satt framför papigojan och han/hon svarade några gånger med ett otroligt högt ljud xDSen så har jag varit i Halmstad där jag var i en musikaffär:) Sen var jag i kyrkan på administrations möte, både kul och tråkigt. Men det är ett viktigt möte! Sen så stack jag ju då till Elin och gjorde allt möjligt!      Here comes some pictures!

Härliga fredagar!

 Heeeeej!  Jag har ju varit lite dålig på uppdareringsfronten det senaste, så här kommer lite bilder på vad som har hänt den senaste veckan typ:)



Här är från när vi(några goa personer) övar inför en konsert på Sparbankshallen i Varberg. Alla är inte med här men jag fick med 100% snygga personer elelr vad säger ni?;)

Här är då en bild från sparbankshallen där vi spelade! Fotot är taget uppifrån scenen. Tyvärr är det suddigt men ja, ni får helt enkelt nöja er med det:)

Här är min bror och jag på Gekås! Vi satt i röda fiket och drack cola cola! Åååh så sugen jag blir på det nu! Måste ha!

Här inne på Sko-bo utanför Gekås så handlades sånna här snygga skor;) Ska ha dom på festen vi blivit bjudna till i maj!
För er som inte vet, min mammas moster och hennes man har lite gott om pengar, och dom har nu fyllt 50 och ska då ha ett kalas. Vi har blivit bjudna och ska stå på flygplatsen i Köpenhamn(tror jag det var) och vi vet inte vart vi ska! Bara att det kommer gå tt bada!  Jag ska ha med min Hammondorgel( Nord C1 clonewheel) för att jag ska spela på festen, det kommer vara runt 200 gäster:)

Ja detta får bli kvällens uppdatering:) För nu ska jag sova! Pusspuss;)

jaujau!

Nu har jag kommit upp! Jag märker här att det är lite dåligt med bilder de senste dagarna! men va inte ledsna;) ska försöka ladda upp några idag efter skolan! Kanske kan visa min nya fina vårjacka jag köpte på Gekås häromdan!

åh...

Asså nu har jag något att dela med er här på bloggen. Jag orkar inte all den här negativa inställningen till livet, till döden. Varför kan man inte se livet som nått lyckligt man vill vara med om i all evighet. Varför vill man vara död när man dör? Varför vill man inte få möjligheten att leva i evighet? Där man kan umgås med sina vänner, där man får ge varandra kärlek. Jag blir bara allmänt depp på den inställningen. Jag skulle aldrig vilja dö och bara liksom försvinna, jag skulle vilja vara med kompisar, med familj och kunna göra det jag tycker är kul i all evighet. Man har ju varandra liksom! aa detta var väldigt luddigt tänkt av mig. kunde inte beskriva mina känslor för detta...

yeah!

Skolan är över för idag och nu bär det av till Gekås med familjen! Måste äta något! Får la köpa något där:)

Så sjuuukt sööööt!!!

Asså reklamen på tv för folk som inte har rent vatten, det är en sån sjukt gullig bebis med! Tror jg ska hoppa ur sängen! Vill ha honom xD Han är verkligen super söt! vill krama han!!!!!                                        http://www.youtube.com/watch?v=CyTRGNv1jMU&feature=related

måndag

Nuuuu har jag kommit upp! Jag ska äta tacos nu! ägda!:D Tacos är underbart gott!:D

söndag

då är söndagen snart överstökad! Imån ska man spela på sparbankshallen, ska bli kul.
Har man nått man kan skriva om tro? Skulle vilja skriva ett sånt där långt inlägg igen! men vet inte om vad? äsch det får bli en annan dag!

-

Jag tycker bara jag är för duktig på att uppdatera ;)  Måste vara rekord va? Haha!
Nä men jag var borta hela dagen igår med Barn-Oas i Osby och spelade! Det var grymt kul!  Idag har jag varit och övat med några personer på bockstensskkolan inför imån! Det kommer bli fett!;)
Nu hoppas jag att jag snart får ett sms av nån som har filmkväll:)

fredag

Idag började jag kl 12 med piano lektion och sen kör och slutade kl 2. Sen va jag hemma och åt och från kl 5-12 var jag i kyrkan. nu ska jag sova, förlåt för att jag uppdaterat så dåligt. ska bli ändring på det!;)
Men imån ska jag upp kl 5 för att åka iväg till Osby med Barn-Oas och spela Hammondorgel till det! Sweet!;)
Sov gott nu!<3

sova

sovasovasovasovasova!

goddis morgins

God morgon kära vänner!
Idag är det 3 lektioner och sen slutar jag! Sweetttt!!!! Nu ska jag snart dra till skolan så ni får ha det bra!:D

sova

Hade precis tänk gå och duscha men jag skiter i det, ska duscka imån istället när jag vaknar:)
Sov gott alla!


Blod! Blod!

Heeej! Är du hemkommen från skolan!
Fast efter skolan så stack jag och Viktor till kyrkan/replokalen i källaren och jammade loss! Jag bakom Hammondorgeln och Synten och Viktor bakom Trummorna! Asså shit va det svängde! Tack Viktor det var underbart! Men det roligate av allt! När jag sen bestämde mig att stänga av orgeln ser jag till min förvåning att mitt lillfinger är täckt av blod! Haha jag hade tydligen skrapat sönder skinnet på en tangernt så jag fick torka av orgeln, va även lite skinn kvar på orgeln xD

Har bara bilder på efter vi hade spelat! Men har oxå bild på mitt finger:)


Kaffe!

Godmorgon nu var det dags för kaffe! :D
Snart har jag ätit klart min frukost och ska dra till skolan! ha en bra dag allesammans!

förlåtelse..

Nu ska jag göra ett såntdär inlägg om mina tankar..
Jag kan tycka att det kan vara grymt svårt ibland att ta emot mothugg från andra(nu menar jag att andra inte delar mina åsikter). Just nu tänker jag på min Kristna syn på allt. Om vi tar exemplet om förlåtelse, att förlåta andra. Om man tänker från en kristet perspektiv, liksom, allt går att förlåta. Men sen hur lätt det är är en annan sak. Det finns ju den vanliga förlåtelsen som barn när man kallat en annan för något dumt men så finns det ju också dom mer lite hårdare elakheterna som är svårare att förlåta. Något t ex kan vara om man är ihop med någon och den andre gör slut och sen är elak, eller så kan vi dra till med nått värre som våldtäkt. De grejerna är ju helt klart jobbigare att förlåta, men! Det går!   Det är vad man gör det till, man måste kunna se bortom det där elaka, som personen kanske igentligen inte tänkt på hur mycket det skadar offret.  Tänk dig att en människa som mördar ditt barn, går det att förlåta? Kan man verkligen förlåta någon som mördat ens barn? Mitt svar är, ja, men inte blir det lätt inte! Det är där Jesus kommer in i bilden! Du ber till Jesus att personen som mördat ska fatta vad han gjort och ångra sig och be att han slutar med dumma grejer och blir lika snäll som din närmaste kompis. Sen så ber du om hjälp att bli av med all bitterhet och all annan ilska. Detta funkar! Men det är svårt, man måste kunna tänka bortom det hemska, kunna förtå att den människan kanske ångrar sig.  En sak är säker, en människa som mördar någons barn kan inte må bra eller så kan ju inte den människan vara helt frisk! Då är det något som satt sig inne i den personens hjärna och spelar personens känslor ett spratt!                  Sorry för detta långa och kanske svårlästa/svårförstådda inlägg. Men detta är mina tankar inlagt i ett litet blogginlägg!

komentera!

Heeeej!
Kan ni inte börja komentera lite mer?:) Inget tvunget men det är kul med komentarer.
Nått ni kanske vill jag ska prata om, nått ni inte gillar av det jag skriver? Jag säger inte att jag ändrar på mina inlägg för någons åsikt om jag inte delar den åsikten men ni kan ju "give it a try";)
Men i övrigt, jag ska snart sova för det är ju skola imån och pappa stänger snart av internet. Och vad kan man göra uppe utan internet?;) Plugga kanske, neesch! Inte utan datorn predvid;) Hihi

Sov gott mina småttingar!

Härlig dag!

Idag har jag haft en sån uderbar dag! jag började skolan 09.40 och slutade 11.25!   häääääääärligt! Var hos farmor och farfar en liten kort stund och sen har jag legat och degat till tv:en i eftermiddag. här ligt det!
Jag kom precis hem från ÖoB där jag köpte en påse med lösgodis! Det sitter fint i kistan nu;) Snart blir det träff med Barn-oas, häeligt det också!:D

Sängen

Ja då har håret snart torkat efter duschen och jag är gött trött så jag ska dra mig till sängen nu bloggen! Den här dagen har känts bra och jag tänker nog fortsätta med det här med moton, eller hette det mutation? NEJ, motion va det ja! Det är motion jag ska fortsätta med!:D  Haha dåligt skämt!
Imån är både Naturkunskapen och Idrotten inställd så morgondagen blir gött slapp! :D

Pusspuss;) Sov gott!



Här är en liten oseriös bild på mig;))

Träning

Jaha ikväll har jag spelat innebandy en timme och sen så gick jag ut och sprang i 40 minuter och det var skönt! Det känns i benen nu! xD Nu ska jag duscha så vi ses sneare!

aaa

Då var jag hemma från skolan ! Jag ska ta och äta lite nu eftersom det inte var särskilt god mat i skolan idag(som vanligt).
Sen så ska jag väl sätta upp min orgel på stativet och spela lite men efter det vet jag inte. Tillslut sova antagligen!
Jag orkar inte idrott imån!!!! :(

skola igen

´Då var det dags igen, skola!  Jag kom att tänka på en sak, har ni tänk på att det bara skiljer en bokstav från skola och skoja?  Men varför gör man två sånna ord så lika? Dom är ju verkligen inte lika!
Aja, nu sitter jag och dricker kaffe och äter två goda mackor! Får skriva mer när jag kommer hem från skolan:)
Btw, Jag kom isäng rätt tidigt igårkbväll!:D:D:D Halv tooolv! xD


fest!

Ja mattias fyllde 18 år idag! Så det var fest hos Erica för honom!
Före det var jag i kyrkan och spelade på mötet, det var sjukt kul!
Nu ska jag snart sova så ni får sova så gott allesammans!

Här kommer lite bilder från festen och sen så kommer lite bilder från gårdagens konsert också!:)

  


Söndag

Tjeeeeeena vilken kväll igår! Det va helt klart ett bra val att åka med! Fick komma upp på näst sista låten och dra orgelsolo!;)
jag ber om ursäkt om ni tycker jag börjar bli lite tråkig här på bloggen, att jag uppdaterar lite dåligt men jag har inte hunnit det i helgen! jag ska snart iväg till kyrkan och spela där så jag får se när nästa inlägg kommer ske:)


Lördag

Jaha godmorgon dådå!
Igår hade jag grymt kul i kyrkan! Stefan Simonsson kom dit, det var riktigt spännande! Ni kommer även få se han på en bild sen;)    Sen så var therse där som jag inte heller har träffat på hur långe sen som helst! (mitt fel)
Jaha, men nu är det ju lördag, jag gick upp för en timma sen lite drygt och sitter nu här i soffan och funderar på, är det okej att äta mat redan??  Den är ju liksom bara kvart över tolv! Fast i.o.f.s så brukar man ju äta innan tolv i skolan ibland, fast då har man varit uppe ett tag! Aja jag SKA äta nu! Haha

Jaha, sen ikväll ska jag till Götelaborg! Min fasters man ska spela på ett café med sitt band! Ska bli lite spännande. 



Här har vi Maaaaaaaaaaaaaaaaaalin!


Här har vi Irmelin och Martina! Sen så ser vi lite av lukas oxå:)

Här är två av Nelson bröderna! Samuel och Elias!

Här är Irmelin och Martina igen! Lägg märke till den Jättegula plånboken!

Här har vi "lilla" Stefan!

Hungrig!

Jag är så hungrig!!! Vill ha mat nu!!! Sitter här och lyssnar på Uriah Hepp, grymt bra band! Mycket Hammondorgel i;)  Nähä, åter till maten, det blir kycklingfilé och klyftpotatis! Jättegott!   Men jag vill ha det nu liksom!     Jaha vad ska man göra mer idag? ja just det! Öva på en blues brothers låt man ska spela !  hmmm...    Här kommer iaallafall lite bilder på mig;) måste lägga ut lite bilder, vill ju inte dissa vad Lovisa sa:  Du måste börja ta mer bilder nu som du kan lägga upp på bloggen! Hehe



Rätt så oseriösa bilder:P Jag vet att de ser grymt fjortis ut men hur ska jag annars ta dem? Kan man få egopics att se normala ut?:P

Fredag!

Underbara fredag!
Snart ska jag till skolan, En lektion! Sen är det hemmåt som gäller! sweet!!!!!!!
Jaha, vad ska ajg skriva annars då? Jag har tagit ut Rainbow låten Man on the silver mountain igår på orgel! Sweet! Vi ska spela den i vårat coverband  Cruel Covers!:)

.

sorry för dålig uppdatering idag, men jag har inte orkat, har varit grymt trött nu och ska sova nu! Tack för alla som läser bloggen!     Jag har fått en klasskompis att starta blogg haha xD

Hos Polisen

Vi var på polisstationen för en liten stund sen och skaffade passen, vet ni vad jag såg!
I en borttappad nyckelknippa satt ett armband W.W.J.D!     = What Would Jesus Do?

Hallåhallå!

Nu är jag hemma och nyduschad! Fikar vetelängd och dricker coca cola!
Snart ska här fixas nya pass! åker ju till en okänd destination om 2 månader!:)

godmorgon torsdag!

God morgon! Härligt morgon, med sol, trevliga föräldrar och mitt kaffe!
Snart drar jag till skolan!

sova

Ja nu ska jag sova så skönt i min säng! Imorgon väntar en skoldag på 4 timmar! Sen ska jag,mamma och brorsan göra nya pass inför maj då vi blir bjudna på ett kalas på några olika platser i världen!:)
Sov gott allihopa!

Tack för alla som läser min blogg, det är väldigt kul detta!:)
Komentera gärna! Det är roligt!

Emma&Nadia!

Jaha, Emma och Nadia ville vara med i min blogg. De ville att jag skulle skriva lite om dem! Så here it comes....
Emma och Nadia är två av klassen Snyggaste tjejer och är väldigt roliga och trevliga bägge två. Både har ett helt unikt skratt som kan sprida glädje bland andra i klassen, hehe. Men om jag går in mer specifikt!

Emma: Hon spelar väldigt bra piano men det vill hon inte riktigt visa upp tyvärr men innan år 3 så ska jag ha fått upp henne på åtminstånne en estet-konsert;) Hon är väldigt snäll och rolig och är väldigt väldigt speedad! Första skoldagen var en stor chock och man blev nästan lite rädd! Men det har ändrat sig lite, hon gör inte riktigt allt åt oss längre som hon mer än gärna gjorde i början kändes det som;) Men sammanfattning, Hon är underbar och jag är jätteglad att just hon går i min klass!

Nadia: Hon sjunger helt underbart och är väldigt rolig att ha med i samma ensamle i skolan! Hon är också väldigt snäll och rolig och kan ofta få en att skratta! Hon har en lite kaxig atityd eller hur man säger och det gör henne riktigt cool;) You go girl! Haha! Nä men hon är en helt underbar människa hon också och jag är lika glad att ha henne som klasskompis som Emma! 

Jaha, jag hoppas detta räcker! Jag kan ju såklart inte beskriva känslor för någon eftersom jag är kille och så kan ju allt missuppfattas så detta får allt räcka och om inte så får ni ge mig ett slag i ansiktet! Eller nått:P

Här kommer lite fina bilder från datakunskapen på Emma och Nadia!:)


Yeah! Jag kanske hör av mig lite senare annars får ni sova så gott!

Datakunskap

Jaha, jag har datakunskap och lyssnar på vår lärare. Vi lär oss om Excel. Kul.
Efter datakunskapen har vi naturkunskap och sen slutar vi! Jag är nästan helt ledig i eftermiddag! Svenska uppsattsen är nämligen snart klar!     Sen vill jag bara tilläga! Samuel Nelson är nog bög!:O

Godmorgon!

God morgon! Snart ska jag dra iväg till skolan och det ser jag la inte direkt fram emot!
Aja, efter denna dagen så ska nog de värsta skoluppgifterna vara inlämnade så ja, det blir nog bra detta!
Pusshej!

God natt!

Ja då var det dags för mig tt sova! vi hörs imån igen! Ha det bra!

Hejhej!

Nähä nu har jag suttit och latat mig för länge! Har ju skoluppgifter att göra..... Men jag känner nu för att göra ett musikinlägg...men vd ska jag skriva om? hmm.

Ja vet!   Ni kanske sett på min msn text att jag varit och kollat på Stryper! Vad är då Stryper?
Jo det är ett kristet hårdrocks band som började nån gång vid 70-80 talet och dom låter sjukt bra!
De har en trummis men han vill inte kalla sig trummis, utan "tempo keeper" och sitter alltid vänd åt sidan! Sen har dom en basist, en sologitarrist och så sångaren och han spelar också gitarr.  Nu är det såhär att gitarristen och sångaren sjunger typ lika bra och dom är väldigt lika på gitarrerna också, dom kör hur mycket stämsolon som helst och det e så gött att höra på!   Sången är sjukt bra också, vilka falsett skrik! Det gillar vi!
En rolig grej dom gör på alla konserter är att de kastar ut biblar till publiken, många har kommit till tro efter att de fått bibeln och varit och lyssnat på dem, det är sjukt coolt! Ett sånt band skulle jag vilja spela i när jag gått ur skolan!

Jaha, detta blev dagen musikinlägg! Hoppas det va till belåtenhet;)  Det är rätt svåert att komma på grejer och skriva om varje dag men jag ska försöka!


Sovit

Förlåt för seg uppdatering idag men jag har somnat flera gånger i eftermiddag! Här är illafall bilderna från skolan idag!


Första skoldagen efter lovet!

Ja nu har man varit hemma en stund  efter skoldagen! Har suttit och kollat på smalville och har fikat lite:)
Jag hoppas att de andra skoldagarna går fort fram för jag vill ha helg och jag vill kunna slappna av!(det är alltid gött).
Nu sja jag väl kolla på min pianoläxa och göra svenska arbete! och såklart spela på orgen!
Här kommer snart lite bilder från skolan idag:) Klassen verkar tycka det är lite småkul att jag har en blogg, för de vill vara med på bild;)



Skola idag!

Härligt mina vänner! Skola idag! NK,Ma,Idrott,Sv,En!
Nä men det ska faktiskt vara riktig god mat! köttfärs, tortillas och lite annat gött och det längtar jag efter!
Sen så saknar man ju såklart sina klasskamrater och den andra estetklassen oxå!:)
Jag blev klar med historia arbetet igår, det är ju nice! Gjorde NK läxa också så nu är det bara Svenskan kvar! :D
Jag vet inte vad man ska skriva på morgonen, är det tråkigt att läsa kanske? Jag ska fräsöka hitta på nått roligare varje morgon!:)

Här bjuder jag på en bild som togs för några månader sen hehe!

skola imån! :(

Ja förlåt för dåligt uppdaterande idag, jag har kollar på tv mkt! Bl a så har jag kollat på Flickan som lekte med elden, den var väldigt bra den också! jag håller på med mitt hisstoria arbete och ska snart sova så vi hörs imorgon!

Haha pusspuss


Gamla minnen

Ja då är jag hemma från Bockstensskolan där vi har repat lite goa låtar med det gamla skolbandet!
Det var grymt kul och det väckte upp massa med gamla minnen från förr! Då man bl a gick från lektioner(hannas och lucias lektioner var roligast att gå ifrån för dom blev så sura;)) och istället satt i musiken och övade inför konserter!    Johan(musikläraren) har varit en sjukt bra lärare i musiken!
Men nu är jag hemma och ska snart äta lite och sen blir det till att skriva skolgrejer....

Måndag(ingen skola)

Ja nu är det måndag! och ingen skola!  Så skönt det är! Fast jag tycker synd om dom som måste gå i skolan nu...
Nu ska jag alldelles strax till min gamla skola Bockstensskolan och där ska vi diskutera lite inför en spelning:)

RSS 2.0