Underbara Lovisa<3

Hahah är hon inte för underbar?!?! Lovisa<3 Hon skrev verkligen ner min dag i exakt noggrannhet. Hon glömde iofs kaffet och oboyen till majsen som även hon drack imorse! Sen så var jag på bovksten och laga pianomekanik i 2,5 timmar. Hann inte ens klart med ett piano. Så lång tid tar det att hålla på med sånt. men innan jag stack dit så somnade jag faktiskt hemma... sov nästan 3 timmar hemma tror jag. från kl halv två till halv 4. så okej, två timmar. men aja.. Sen så klockan halv sju så var jag nere i kyrkan och hade genrep med gospelkören Rejoice som jag ska va med och lägga hammond på när dom ska spela in en skiva på lördag!. Ska bli kul, men vi musiker har repat för lite, känns inte så bra. Ja detta var väl min dag. Kom hem och åt pannkakor nu. och nu ska jag väl sova! Tack Lovisa för statusuppdateringen;) Du får gärna berätta så detaljerat om vad jag har gjort varje dag;) OM du vill;)


Vad händer?

HEJ!
Vill bara meddela att Gabbe lever (hoppas jag, har inte pratat med honom på några timmar), men han har tydligen lagt bloggen på hyllan! Men jag vet att det är fler än jag som förväntansfullt väntar på en härlig update från honom.
Men jag kan ju säga det jag vet. Gabbes intresse för att stämma pianon växer nog för varje dag, och nu när han inte har stämt något på en vecka börjar han bli lite otålig. Sen vet jag även att han åt majs till frukost idag, och sen hade han även körlektion! Ja, för vet ni, Gabbe ska ta körkort! Sen kom han till skolan fem över halv tio, och hans lektion började halv. Så han var lite försenad, men det hindrade honom inte från att hälsa på mig och kolla upp vilken tid jag började nästa lektion. Sån är han - världens snällaste. Gabbe slutade egentligen skoldagen 20 över 11, men hans lektion drog över i hela tio minuter så han slutade istället halv 12. Då mötte han mig i matsalen och åt ris och "biff", med mig. En stund satt även hans klasskompis hos oss och de pratade om sin klass, som fått någon slags föreläsning innan lunchen.. I vilket fall som helst, så drack Gabriel ingenting under måltiden, men när vi sedan skulle gå ut tog han ett glas vatten.
Sedan kunde han åkt hem, men han satt ändå med mig tills klockan var tio i 1 då min lektion började. Då tror jag att han cyklade iväg till bockstensskolan för att leka med något piano där, men jag är inte säker. Sen har jag inte hört något mer.
Så gabbe, vad hände egentligen sen?

Och vem som har skrivit detta kan ni nog räkna ut...

RSS 2.0