estetveckan slut och musikcafée kväll avslutad!

Jaha!Puh! Nu kan jag slappna av lite! Igår så hade vi andra och sista estetkonserten. Jag va med i första halvan och min insatts verkade vara omtyckt! Sen drog jag till Pingstkyrkan som skulle ha Musikcafée där bla min och pappas band Cruel Covers skulle spela! Det verkade vara omtyckt det också. Men mest omtyckt va nog min Brors framträdande med min bror- gitarr-sång, min kusin Adam- sång och Jim- gitarr. Det va akustiska hårdrocksballader typ:) Fett gött! *stolt*  Nu ska jag ner på stan och va med Hanna och Lovisa!! Pusshej!


Estetvecka!

HejsanHopsan! Då är vi mitt i estetveckan då. Vi hade första konserten idag där jag spelade två låtar:) Det gick hyfsat bra och det va kul:) Imorgon är det massa rep och soundcheck och sen ska jag  på barn-oas träff och efter det kl 21 repa med pappas band. Sen på fredag så är det repa, genrep, estetkonsert, konsert i kyrkan och sen slappna aaaaav!!!!! Puh! Men jag gillar´t! Nu måste jag sova! För annars kommer jag bryta ihop! Jag kanske kommer lägga upp lite nya bilder snart för det har tagits några det senaste då jag har varit mycket med Lovisa och Hanna där kameran användts.  Nästan alltid så träffas vi för att Hanna och Lovisa ofta är rätt så drivande så det blir, "om en halvtimme kommer jag". Det ärhärligt, för då får man liksom tvingat liv i lilla Gabbe och jag får gjort mer än vad jag annars hade hahah ... Aja.. Nu ska jag sova! Puss<3

myggbett!!!!!!!!! Lovisa: "Sluta Klia!!!"

Heeeej!! ÅÅåååh va det kliar! Jag har nu gått över i ett tillstånd då jag inte klarar av att myggbetten kliar längre. SKulle behövt Lovisa här för hon är så bra på att få en att inte klia. Hon bara säger, klia inte, klia inte då. Eller möjligtvis täcker benen på något sätt. Menmen. Nog diskuterat om det. (Fast ni kommer få se en liten bild på myggbetten på mitt ben.. Mitt lår ser enormt ut!).
Igår va jag med Hanna och Lovisa och va va hos mig och kollade Paranormal Activity. Jag var rädd på natten och nästa dag. Idag då, så träffades vi igen efter en fin stund utanför hanna och såg solnedgången mitt framför oss. Men nu har vi då sett Paranormal Activity 2!!!! Ännu läskigare, men den gjorde första filmen ännu bättre genom att ge en historia om allt som hände i 1:an. Ja, nu är jag faktiskt inte så rädd. Men det hade ändå varit mycket härligre om jag inte va tvungen att sova ensam. Aja sånt e la livet ibland:) Här kommer bilden!! Den är TILLÄGNAD Lovisa!!!!!

så soligt och underbart ute!

HEEEEEJ!! Idag har jag både solat, cyklat som en tok och duschat! Så sjukt nice! Var med Timmo och Johanna vid fästningen och låg där och gottade mig också! Dagen känns som att den varit rätt så bra alltså:) Var på barn-Oas träff där en som heter ALexander Christiansson var och pratade lite. Det va nice. Det var väl egentligen det bästa idag. Svårt att slå en sån härlig atmosfär som blev när han pratade och sen bad om helande, som fungerade! Nice säger jag bara! Nu ska jag sova för imorgon(idag) väntar en stund med filminspelning med Lovisa, Hanna och Alicia! Sen vet jag inte vilka dom andra är som ska komma^^ puss allesammans!


mm..

Ibland känns det verkligen som att livet är nere på botten och inte verkar vilja bli bättre igen.

fin solig dag idag!

Heejsan:) Som vanligt väldigt längesen jag skrev. Idag har det varit grymt fint och gött väder! Var hos Johanna innan idag med Timothy och låg på en filt utanför henne och hade det mys. Sen begav jag och Hanna oss till Henricssons där Jonathan fyllde 20 år! Blev lite smått och gott där:) Sen var jag och övade med Gospelkören i kyrkan:) Nu sitter jag här hemma. Mår lite dåligt över en grej som hände i början av dagen. men jag försöker hålla mig glad. Men jag har nog svårt för det när det händer saker. Men jag hoppas den jobbiga känslan i magen försvinner tills jag ska sova.
Bye:)

heello!

SItter här hemma och önskar att inte Lovisa skulle varit i skollan nu. Jag vill hitta på något! Kanske en promenad i det rätt hyffsade vädret idag! Bara att jag måste se till att hålla handen högt:) Nä jag tycker Lovisa ska komma hem tidigare från skolan idag! Så vi hinner vara innan jag ska iväg och repa!

 :D

Nymålad!

Heeej! Här kommer två bilder på min nymålde Hammondorgel! Jag har stått 4 kvällar i rad och sprayfärgat denna orgeln med svart sprayfärg! Mina näsborrar var helt svarta inuti efter varje kväll. Inte så bra kanske^^ Men fin blev den!

 

:)


.

Det ska bli så skönt sen när man flyttar till ett eget ställe. Så man kan göra vad man vill utan att ens pappa ska hålla på och gnabba hela tiden. Hela tiden ska jag bli tillsagd när jag görr nått men när min bror gör samma sak nä då får han fortsätta. Även om han blir tillsagd så är det alltid mig han står och glor på i upp till 5 minuter tills jag slutar spela. Då står han kvar och försöker se farlig ut så att jag inte ska spela igen. Jag blir så trött på honom!

RSS 2.0