Andra Dagvårdsveckan

Jaaa nu va andra veckan påbörjad och det har gått rätt bra. Jag känner väl att det är bra att testa på några veckor iallafall men funderar på hur mycket det hjälper mig. Blir väldigt rastlös av att inte ha något att göra där när det finns andra grejer som jag hade kunnat göra om jag inte gått där. Men bästa med dagvården är nästan att jag har rutiner och inte behöver göra så mycket heller. Det där med att inte ha något att göra är kanske bra för mig helt enkelt. Känner ju att jag är bättre på att prioritera saker i livet utifrån vad som får mig att må bra. Jag får helt enkelt känna att det är okej att säga nej och inte vilja göra saker om jag inte mår bra av det/gör det flr att jag verkligen vill/orkar. Jag får helt enkelt prioritera om det är något jag mår bra av eller enbart gör för någon annans skull. Hade jag varit frisk hade man kunnat tänja på de gränserna men nu behöver jag verkligen vara "självisk" för att kunna bli bra igen så jag kan finnas där för andra. Har levt så många år med att bara pumpa ur mig energin för andra. Eftersom man som människa såklart vill göra allt för att personer i sin omgivning ska må bra. Det är fortfarande svårt att välja bort andras mående för sitt eget. Men det är okej har jag lärt mig. Jag kan inte hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon som det så fint heter. 

Ja sen så har vi morgondagen då! Jag ska spela på sticky fingers I Göteborg och vara förband till Magnum. Ett rätt stort och känt hårdrockaband. Så det ska bli Nice! Börjar få lite pirr i magen nu! Men det går säkert jättebra! 

Härligt med att det börjat bli vår nu också! Idag är det solsken men tyvärr lite blåsigt. Men bara det att det är ljust och fint gör mig på bättre och gladare humör! 

Ha en trevlig dag!


Dagvård och andra glada nyheter!

Ja nu har jag äntligen fått börja på dagvården. Lite läskigt att binda upp sig, eller snarare stressande men om 12 veckor är jag klar. Det är bra för mig att få lite rutiner om dagarna utan att behöva jobba. Så jag sover, äter och så på bra tider. 
Seeeeeen!!!  Så blev jag ihop med Madde förra onsdagen!! Så underbart och samtidigt lite wierd att plötsligt inte vara singel. Men det är sååå spännande och roligt! Konstigt hur livet tog en sån vändning!


vad händer i livet?

Jo det ska jag berätta! 
Jag har börjat må bättre nu i huvudet. Är inte alls lika utmattad och minnet och tänkandet är mer som vanligt igen. Det är oerhört gött då man va som en vandrande zombie typ. Och det va lite läskigt att inte komma ihåg saker och inte kunna prata utan att glömma va man prata om mitt i meningen. Men nu är det näst intill bra igen så det känns hoppfullt!

Ätstörningsmässigt så vet jag inte riktigt hur det går. Jag äter rätt bra. Lite dålig på att hålla 3 timmars intervallen bara men det känns som att jag iallafall får i mig rätt mängd mat. Men måste äta ännu mer regelbundet för att kroppen ska må bra och dessutom för att varje gång jag går längre än 3 timmar utan mat så blir jag mer triggad för att jag påminns om hur skönt det va att inte behöva äta och känslan av att vara tom. Så måste hålla mig borta från det. 
Det svåraste nu är att kunna trivas med sig själv i den vikten jag kommit upp i. Jag äcklas ju på riktigt av mig själv. Inte kanske av att kolla mig i spegeln men att kolla ner på magen, låren. Att känna fettet man kan ta i. Att känna hur magen spänner utåt. Jag känner den känslan nästan konstant. Värst är det när jag sitter. När magen viker sig ännu mer... Samtidigt vet jag att jag är smal. Men jag räknar inte detta som smal. Ska jag räkna mig smal ska jag inte ha något fett alls på magen. Det är först då jag är nöjd. 
Man kan ju hoppas jag kan få bort dom tankarna och känslorna. Om bara dom på ätstörningsmottagningen kunde varit lite mer på att hjälpa en. Dom är så sjukt dåliga på att höra av sig så jag har nästan tappat hoppet på att det stället någonsin kommer hjälpa mig. Nu är det 2 månader sen dom sa att jag skulle börja på dagvården första gången. Om 2 veckor kommer jag komma in. Aja. Jag ska inte klaga. Jag lever och mår faktiskt väldigt bra om man bortser från mina små ätstörningstankar! Livet känns som att det är påväg att bli ljusare och bättre nu! 

Btw öl är gott! Särskilt när man är med Madde på The Dubliners i Göteborg! 


RSS 2.0