målning!

Heeeeeej!!! Nu va det sjukt längesen jag skrev! Så nu får det bli ett inlägg tycker jag! Just nu håller jag på att måla om mitt tak i mitt rum! Det målas vitt så nu ligger jag ute i tv-rummet:) Det är faktiskt väldigt gött för jag har soffan jämte sängen så där kan jag ha dator och jag kan sitta i soffan med bena i sängen och samtidigt kolla på tv. asnice! Tv hela natten! ;)  Nä nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll, igår va jag på ungdommens hus där det va konsert och ja, första bandet hörde jag inte men det andra, altitude, var bra:) Dock så känner jag ju dom och vet att dom är sjukt bra musiker men dom va bäst helt klart!
Nu ska jag försöka hitta på något kul! Ska ha orgellektion ikväll nån gång oxå hehe:P  ha det bra sålänge!



Jag tycker Hanna är vacker!!!!

Hejsch!

Hallå på er gott folk!  Jag sitter här framför datorn försent och lyssnar på lite lugn och väldigt fina låtar! Det är så sjukt nice att lyssna på låtar som nästan får en att gråta för att dom är så fina! Då jag inte kan gråta typ så krävs det väldigt fina för att jag ska bli sådär berörd men goa e dom ändå! :)  Idag har ännu känts som en nästan meningslös onsdag som förra veckan fast äändå inte. Bårde denna och förra veckan gjorde jag ju goa grejer som att fika med Johanna och idag driva omkring på stan med vännerna! Men liksom, två veckor utan musikproduktion är inte kul! Det är ju ända lektionen jag har! Dessutom skulle jag gjort massa läxor istället för att åka till Jack, jag va alltså tråkig och hängde inte med dit och ändå gjorde jag inga läxor! Jag blir så arg på mig själv! Asså, det går verkligen inte, jag kan inte göra något med en gång när det gäller läxor, inte ens om det är musikläxor!!! VAD ÄR DET FÖR FEEEEL PÅ MIIIIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejhej och Godnatt!

heejsan!  Nu va det på tog för längesen jag uppdaterade här! Det är över två veckor sen!. Ber om ursäkt för det om det är någom som fortfarande följder bloggen! Måste säga att jag tycker själv det ser rätt trist ut på min blogg men det kanske bara är en inbillning! Nu är klockan tre på natten och jag ska sova! Men jag kan berätta ite om dagen först. Hade 4 timmars naturkunskap mellan 08.10-12.00, sen hade jag matte och engelska! Sen stack jag hem och duschade och lite sånt och drog sen på orgellektion! Lektionen gick bra och jag fick låna min orgellärares stämmare till pianon. En tangent på kyrkans flygel som lät så hemsk så jag fixade det:) Det var ruggit svårt men det låter mycket bättre nu iallafall:) Sen så stack jag och kollade på när undomarna i kyrkan spelade bowling(jag var inte med för jag har ont i min handled!) och sen drig vi till mc donald´s och det va gott! Sen så hade jag inget att göra så jag drog till kyrkan och spelade på min nyrenoverade portabla Hammondorgel:) Sen så hade jag lite trevligt med Timmo och Johanna:) Det var mycket trevligt! Nu sitter jag då här hemma och ska sova nu! Så sov så gott allihop! så hörs vi! <3

RSS 2.0