Min vän Lovisa!

Heeej! Längesen jag blogga nu men för mycket av det goda är ju inte bra;)
I detta inlägget ska jag bara, BARA prata om min käraste vän Lovisa Henricsson! :D btw, hennes blogg, besök den! www.chaitjej.blogg.se     Ja, hur ska jag börja, Lovisa träffade jag första gången tror jag en sommar för 2 år sen. Det var när jag började va med i Barn-Oas. Hon har alltid varit en sjukt go vän och hon har en hemligt trick förstår ni! Hon kan bli FULL! Utan ALKOHOL! Hon har nämligen(vet inte om jag får berätta hennes hemlighet men men) COCA COLA!!!!! Jag har faktiskt testat det där medd full och coca cola själv! Man börjar starta konversationer med sig själv faktiskt! Och fort går det!  Men men, Lovisa är en helt underbar vän och vi har gjort väldigt mycket tillsammans genom dessa två åren! För bara nån månad sen så kom jag hem till henne vid 12 på natten, vi kollade på 10 min film och sen skulle deras familj fika så vi hängde på, sen så blev det att jag sov över! I deras soffa, och trummisen i barn oas var oxå där! Inte i soffan såklart;) Men ja, vi hade kul!  Och här kommer det sista om Lovisa innan bilden kommer!  Lovisa är hur fantasktisk och underbar, söt, gullig, och snygg som helst!!!!:D:D:D <3

Vänner<3

Heej!
Jag har sjukt många underbara vänner men till detta inlägget vill jag tillängna en speciell vän! Den här vännen måste vara sötast på hela jorden! Denna vännen är alltid(alltid när jag ser den) så glad och hoppar runt! Min vän är så jättesnäll och denna vännen sjunger helt underbart fint! Sitter här och fantiserar mig upp bland små lätta moln när jag lyssnar på min vän sjunga:)

Segt innan Sommarlovet.

Heej!
Ja som ni alla märker så är sommarlovet snart här men asså denna veckan! Shit va jag har grejer att göra. Men jag känner åtminstone att det går framåt:) Jag hoppas ni andra har det slappt så att ni hinner tagga ner er nu innan sommarlovet börjar så det inte tar halva sommarlovet för er att fatta att det är sommarlov! För den känslan har ni väl råkat ut för några gånger eller?? Jag har det iallafall:) Men nu ska jag kolla lite på idrottsprovet jag har imån! Sov gott allesammans!:)
Puss


RSS 2.0