Helg!

Heeej! Skrev precis ett inlägg men det lyckades jag ju såklart radera genom att på nått sätt gå bakåt på blogg sidan. så nu får ni ett lite förenklat inlägg. Men jag pratade om att jag känner en liten oro över att gå tvåan i skolan nu. Kommer jag få nån ledig tid? även om jag har tid på mig kommer den tiden jag inte gör något på att vara lugn? eller kommer jag känna mig stressad? Jag har faktiskt lite problem med att jag inte vågar göra för mycket nu för tiden då jag för ett år sen va väldigt stressad och senare fick magkatarr och gick med konstant illamående i 2 veckor tills jag fick tabletter från skolsköterskan. Men jag har sjukt mycket ibland, jag spelar med Barn-Oas som spelar väldigt mycket ute! Så är det skolan då, sen så spelar jag med ett coverband med min pappa och då ska man öva på de låtarna, sen så om man kolalr skolan då så är det ju vanliga lektioner som alla har men sen är det ensamble, där man ska öva in massa låtar, sen har jag en piano lektion, där man ska lära sig grejer och öva på, sen en orgel lektion i veckan oxå där jag, som jag nu förstått, kommer få lära mig så sjukt mycket varje lektion för min orgellärare är så sjukt bra på att spela så han trycker på med mycket nytt och så ska jag säkert få grejer att öva på där. Sen har vi kyrkan, som jag nu ett tag inte haft så jättemycket att göra i. och det har varit skönt men det kommer säkert komma mer grejer där, spelar ju i barn-kören, ett lovsångsteam och sen annat. Sen dessutom så vill massa starta band och vill att jag ska vara med i dem. Det hade jag gärna velat, men jag tror jag kommer bryta ihop då? och som ni märker så blev detta ingen sammanfattning på förra inlägget xD Jag fick bara lite skrivenergi!      
Men jag kan ju säga nått kul oxå:) Jag har nu hittat en låt(eller min bror spelade den och jag hörde den) jag gillar mycket!   Det är från Slash´s senaste soloskiva. Låten heter Gotten och sjungs av Adam Levine som sjunger i Maroon5 som jag upptäckte förre veckan elelr vad det va:) Den är verkligen asgo!     

Slash – Gotten - featuring Adam Levine

Lite tid

Heeej! Jag har rätt lite tid och ork att sitta och blogga varje dag, har ju skola och sånt nu! Men jag ska försöka blogga så ofta som möjligt! Nu är första skolveckan avklarad och ja, den va la helt okej! Men nu måste jag sova. Ni ska få se lite bilder på bl a spindeln häromdan!  Om ni vill veta så har jag fortfarande inte misslyckats med att träffa en ur familjen Henricssons än! Sweet!  Det kommer lite bilder nu på spindeln och på när jag har varit hemma hos Henricssons och varit med Lovisa!:)



Är inte Lovisa för söt som liten??

SPIIIINDEEELL!!

Asså är det något jag är rädd för så är det husspindlar!! Nu är klockan 03.33 och jag har hittat en husspindel i trappan! Jag kan intesova förens den är död och jag kommer ändå ha svårt för det! Funderar hela tiden på att skippa sömn men det kommer inte va kul imån! Jag vågar liksom inte döda den!!! Hjälp mig Gud att besitta det mod som krävs! Amen!

Skolan har börjat!

Godmorgon! Förllåt att jag inte uppdaterat det senaste dagarna men jag har inte haft nått speciellt att berätta direkt och jag har varit hos kompisar hela dagarna! Jag har ialafall fortfarande klarat att vara med en Henricsson om dagen! Oftast så träffar jag nästan alla varje dag:P Men det är helt underbart om jag får säga det själv;) Vi gör mat tillsammans, vi gör fika och sen äter vi upp allt! En rätt duktig deltagare i allt detta är även Hanna Simonsson!:)  Men nu ska jag alldeles strax till skolan tillsammans med Carro som kommer hit snart! Jag ser fram efter skolan nu faktiskt även om jag kommer sakna sommarlovet! Men lite kaffe på morgnarna och en macka kommer göra susen! Jag kommer vara pigg so en lärka! ;) Hej då nu så får ni ha en bra dag!


hej

Heeej! Förlåt för dålig uppdatering! Idag gick jag upp 8 för att jobba i caféet i kyrkan. när jag kom hem somnade jag och sov i två timmar och sen åt jag tacos! Senare så hälsade jag på Jessica! Vi hade det väldigt trevligt tillsammans tycker jag då och och sen så drog jag ner till stan och hängde med alla fulla och icke fulla klasskompisar:) Det var grymt roligt att få träffa alla! Nu ska jag gå och lägga mig för imån ska jag spela på mötet i kyrkan! Sov gott allesammans!

Vilken dag, vilken dag!

HejsanHopsan! (Snart godnatt!)  Idag har jag haft en underbar dag! Gick upp elva, satt vid datorn och duschade. Sen drog och och fikade med Lennart och Jessica Henricsson halv ett, det bjöds på kaffe och den dyra, men delikata glassen "Ben and Jerry´s" med kakdeg i typ hehe, det var gott:) Sen drog jag och träffade min vän Carolina, vi har inte setts på 2 månader så det var helt underbart! Ååh vad jag har saknat henne! Gladare människor än hon får man sannerligen leta noga efter för hennes leende får verkligen bort allt negativs runt omkring! Sen så skjutsade jag henne till en busshållsplats vid stan och där skilldes våra vägar för denna dagen(vi ska kolla på film med Lovisa Posse på måndag! Sweeeet är rätta ordet för det!)  Sen drog jag till kyrkan och satte mig och började spela och även sjunga på "This Love" som jag skrev om i förra inlägget tror jag det va. Jag har nog, vad jag hörde iallafall,  potensial för att sjunga den på nån konsert, hade varit kul att få testa sjunga live någon gång. Sisst gjorde jag det för typ 5-6 år sen så det är på tiden för en gång till! Sen så hade vi ungdomsträff i kyrkan (DÄR ALLA ÄR VÄLKOMNA, även om ni inte är kristna. Kom och häng med oss om ni inte har något att göra på fredagkvällarna, vi bits inte, vi vill bara ha kul tillsammans!) Idag hittade vi en mus på övervåningen i kyrkan, inne i köket hade musen levt länge då där fanns bajs på många ställen! Tyvärr fick vi aldrig fångat den då den gömde sig på ställen vi inte kunde komma åt, men så söt den va! Jag började tänka på min gamla hamster jag hade, den var så lik! (jag hade en Kinnesisk dvärghamster och dom är väldigt lika möss, dom har kortare svansar bara). Men vi fick ge upp. Så när alla hade gått hem sen så satt jag kvar och spelade piano och sjöng. både på This Love och min nya låt jag gjort och sen en sång som jag har spelar piano och sjungt upp i kyrkan för många år sen. Den heter Everyday och är gjord av Slade! Det är ett grymt gött band och va mitt favorit band för några år sen:) Sen cykla jag hem en snabbis till min kompis Elin som haft musikspelarkväll men när jag kom dit drog alla, men jag fick iallafall träffat många av mina klasskompisar, det va härligt. Fick träffat Elin som jag inte har träffat på aslänge heller!!  Hon är så fin hon så!:)  Dessutom! Hon hade virkat ett litet rosa piano till mig! Hon är så gullig, och hon hade t.o.m gjort ett kors på baksidan! Så detta pianot kommer jag ha med mig hela livet! (TACK ELIN!!!!!!) Men nu sitter jag hemma och ska sova, kl är 03.16 och jag ska upp före åtta för att jobba i caféet i kyrkan! Så god natt och sov så gott!!!!:D

Den dagen man kan få ett seriöst kort på Carro så , ja...så... Äsch, det kómmer aldrig hända... :D

Här har vi en Caroline från kyrkan, hon har många fina poser;) Vacker e vad hon är;) (eller har jag fel(neee))

Så har vi ju fina Erica som oxå har så fina poser, vackert,vackert, vackert! (Lukas till höger om Erica på mittenkortet är rätt så bra på att posa han med tycker jag);)

Så har vi fina Sandra och Johannes(dom är ite ihop, tänkte bara att dom får dela beskrivning):)

Emelie Ginér, min kusin Elin och Elins kompis och sen min bror:)

Nu ska ni få se det virkade pianot som Elin(min klasskompis) gjort till mig!!


Så fint!!!!! Tack Elin!  Nu ska jag sova! Puss!!

Godmorning den 20 Augusti!

Godmorgon! Idag kom jag inte upp så tidigt som jag hade tänkt mig från början, ställde kl på 8 och gick upp elva. men jag tänker såhär, jag behövde nog dom timmarna nu. då jag aldrig kommer i säng i tid så får jag aldrig dom timmarna jag behöver så nu tog kroppen igen lite:) Men jag ska försöka lägga mig lite tidigare ikväll. Kanske 1?
Aja, nu sitter jag här och ska alldeles strax duscha. Sen vet jag inte vad för roligt som händer, en sväng på fika hos henricssons kanske? :)aja nu skajag gå och duscha!!


Är trött :)

Tjenamors mitt i natten! Jag tror jag verkligen lyckats vända dygnet nu på bara två morgonar! Är jättetrött nu och klockan är bara halv ett!! :)  Btw, har hittat min nya favoritlåt idag! "This Love" med Maroon 5.  Så sjukt härlig låt! Wiho va jag har det gött! Jag har börjat oroa mig för att Lennart ska tröttna på mig, vi får hoppas att han inte gör! Men nu är det bara typ 10 dagar till jag måste träffa nån ur deras familj ändå! Men nu ska jag sova och ha en så skön somn och sen blire att gå upp kl 8 imån tänkte jag! Vi får se hur det blir med det men det ska nog gå! Sov gott!

Dagens outfit!




Godmorgon!

Godmorgon!  Förlåt att det blev så lite uppdatering igår men jag var hemma hos familjen henricsson från 16.00 tror jag det va och 01.00. Så det hanns inte med. Men nu är jag uppe och det är en ny morgon, jag har kommit upp tidigt igen, och jag har druckit kaffe och ätit frukost! Just nu är kl 09.25. Det är alltså över en halvtimme sen jag gick upp! Det är bara jag och min mamma vakna i huset nu då de andra vaknar först vid 10-11 nån gång och den sista(min bror) vaknar eller går upp vid typ 12-13.00:P  Men jag som är så duktig har vänt på dygnet nu innan skolan!  Igår gjorde vi mycket hos Lennart!  Jag kom dit och Lennart stod i sitt garage och gjorde iordning där och sen gick jag in till Lovisa som var med en kompis som hette Fredrik! Trevlig prick den där killen, och det konstigaste, jag är ju 17, och han såg typ ut att vara 19 men han var bara 16! Vi kollade iallafall på scrubs, sen skulle vi göra lite fika, det blev te eller kaffe och sen några kex. Efter det fick Lennart för sig att vi skulle till Second Hand! Det blev först pingstkyrkans och sen gif:s och deras ligger precis jämte pappas jobb så jag hälsade på pappa lite:) De höll på att slå ner 17 meter långa betongpelare ner i marken för att de skulle ha tre cisterner till(torn där de samlar allt plastmaterial som används för att göra plastpåsarna och allt sånt dom gör). När maskinen slog ner de här pelarna skakade verkligen hela marken, fett coolt!;) Efter det så stack vi hem och medans Lennart och hans fru Susanne handlade så gjorde jag kladdkaka som vi skulle ha efter maten. Dom kom hem och det skulle bli TACOS!!!! Vi gjorde det och åt det sen. Och kladdkakan blev ju efterrätt och den var god! Sen skulle jag dra hem egentligen men det blev att jag satt kvar med Fredrik och Lennart till kl 1 och kollade på scrubs avsnitt!!!     Japp! det va den dagen det! Nu ska jag se om jag kan gå en promenad eller något upppiggande!
Hörs!

Varit vaken 6 timmar nu!

Nu är det sex timmar sen jag gick upp, och klockan är bara 15.00! Då brukar jag högst ha varit vaken 3 timmar. Nu hoppas jag på att jag ska hålla detta så jag kommer upp tidigt!:)  Nu sitter jag och lyssnar på olika som sjunger "Angels". Jag spelade piano på den i högstadiet då vi framförde den, och den e ju så gooo! Asså jag saknar min gamla skola(Bockstensskolan). Vi gjorde så mycket roliga konserter och hade så fantastiska musiker och sångare! De sångare jag aldrig kommer glömma är Emilia, Amanda, Josefine, Jonna, Emma, Siri, Ida, Martina och sen så har jag faktiskt glömt namnet på några som var rätt mkt yngre men dom va oxå bra! Sen så har vi ju Viktor(gitarr och underbar röst oxå), och Joel(mest  spelade han bas och så har han en väldigt bra röst oxå!:)). Sen så hade vi lite olika trummisar och sånt men sen så kommer jag aldrig glömma Jennelie(sång,piano,gitarr), Johan(trummor och väldigt bra sångröst!), mattias(gitarr och har oxå bra röst) och så Simon på bas. Han hörde jag alrig sjunga hehe. Alla var väldigt bra på allt så vi gjorde sjukt många roliga låtar! Vi gick igenom hur många musikstilar som helst!   aja, det får bli en återträff med det gänget! Sen får jag ju inte glömma den underbara musiklärare vi hade, bättre kunde vi inte fått, Johan Lindeberg!   Oj nu regnar det mycket ute, det tog 5 sekunder så rann det floder längs med asfalten! ojojoj asså xD aja nu ska jag fika, min mormor och morfar är här så nu blir det ännu mer Kaffe!!!:D   Hörs!<3

God morgon!

Heeej! Jag kom upp nio!!:D Jag har både gjort kaffe och toast och sitter här och njuter av detta bredvid mamma i vårt uterum:D Gottgottgott!  Sen ska jag nog ta en promenad som jag sa! :D Asså det kändes verkligen härligt att komma upp såhär tidigt! Solen skinner, det är varmt och ja, det är så mysigt på något sätt! Jag vill bara springa omkring och skratta med någon! Jag vill ut och fika med någon! Allt sånt där mysigt vill jag göra nu! hehe   Men jau, först får jag ta och äta upp mina toast och dricka upp mitt kaffe! Vi hörs senare! :D

Snälla!

Denna bilen måste bli min! Jag tycker min pappa ska laga den så att jag om ett år kan cruisa omkring i denna!:D

Tillslut ett ganska långt inlägg! :D

Hejsan! Nu sitter jag här vid min dator igen som vanligt och funderar faktiskt på att gå och lägga mig:) Fast jag får la iallafall vänta till Jonathans tjejkompis gått här ifrån hehe. Just nu tittar jag på klipp på Youtube(kollar folk som spelar på Hammondorglar(jag vet jag är en nörd:P)). Jag vet ännu inte vad jag ska hitta på imorgon, pratade lite med Hanna om att vi skulle hitta på något men vi får se:) Det kanske dyker upp något annat, vem vet:) Asså jag känner att jag inte längre är lika bra på att "ord-bajsa" i inläggen nu, det går vädigt segt att komma på något att skriva även fast jag så gärna vill skriva värsta feta inlägget!  Jag kan iallafall berätta att jag lyckades även idag att besöka en Henricsson så dagen blev räddad men jag vet ännu inte hur morgondagen ska lyckas... men det löser sig säkert:) Hehe jag tog precis min kamera och tog kort in genom min brors fönster för att ta spionkort men lyckades bara ta så bror min kom med, eller halva hennes huvud kom med, hehe xD Men jag lovar, någonstans där inne har vi henne;) (bilder får ni se längre ner).  Asså jag ska försöka komma upp kl 8 ! Undra om jag lyckas.. Hoppas det så jag får vänt tillbaka dygnet någon gång nu innan skolan börjar:) Undra vad man ska göra då, kanske ta en kopp kaffe med en rostad macka och sen gå ut och gå om vädret tillåter? Det låter rätt gött:) Kanske att Hanna är vaken då så att vi kan ta en liten promenad! Eller vänta, tänk så är Elin vaken!! Då ska vi ta en promenad! Eller kanske Sofi??? Eller, nä, tror inte Sofi kommer upp så tidigt;) Får la väcka henne då;) Jaha dett blir ganska lågt inlägg ändå!:D  Föresten så va jag, vet inte om jag skrev detta, men igåår var jag med Lovisa och hanna, vi var hemma hos Hanna och kollade på scrubs, sen så gick vi till willys och jag köpte godis. Sen gick vi hem till Lovisa, elelr Hanna och Lovisa cyklade iväg utan mig där ett tag, menmen. När vi var där så kollade vi på filmen "Epic Movie". Den var rolig:) Jessica kom hem också och såg lite av slutet:) Sen så fick vi mat där av Lovisas föräldrar och sen drog jag och Hanna hem. När vi cyklade (jag skjutsade henne) förbi ett hus där i mörkret så va det något som smällde till och nått sprang omkring inne på en garageinfart i mörkret och det lät som ett vildsvin typ, vi blev jätterädda men vi hittade inget sen när vi vände. Jag skjutsade henne hela vägen hem till mig och skrämde henne under hela tiden. Så jag fick ta min cykel och följa henne hem. Sen när jag kom hem så satt jag uppe till halv fem! Lyckat eller vad??? Men aja, nu är detta inlägget slut! Det kommer lite bilder från min, Lovisas och hannas kväll oxå:)

Här har vi de två vännerna;)


Detta är första gången Lovisa besöker Hanna så nu visar Hann runt hur dom har det;)

Hanna kollade om det fanns nån riktig film vi kunde se först men det slutade med att vi såg några scrubs-avsnitt som Lovisa hade med sig:)

japp, jag och Lovisa vill fotografera allt som händer!

japp, här handlas det ju! Det ser ni väl???:D

Här kör dom utan mig:(

Så nu till sist, så kommer en bild från mig nu! ;)

Rock´n´Roll bitches!!!!   Nu ska jag sova! :D Sov gott!

Pizza

Heeej! Är precis hemkommen efter att ha ätit pizza på Campino! Och det var gott! Jag gick upp halv tolv idag och klippte farmor och farfars gräs och sen duschade jag och sen va det pizza! Nu funderar jag på om jag ska dra till stan och kyrkan eller om jag ska åka hem till Lennart en sväng men jag vet inte:/ aja, vi hörs!

Snart så är det detta som väntar, kallt, eländigt och snö!:(

hos mina kusiner

Hej! Igår va jag hos mina kusiner i Veddige på kalas. Det var dock deras föräldrar som kalaset var för. Vi fick höra att dom skulle flytta till en gård  lite utanför Veddige. Mina två tjejkusiner är nämligen väldigt hästintresserade så dom tänkte att det skulle va kul. Vi var iallafall där mellan ett och typ 7. Först fick vi mat. Det var pommes och grillad kyckling!!! MUUUMS:D Sen fick vi efterrätt. Det var nån slags botten och sen va det nån slags vailjsås på och sen jordgubbar! Oxå väldigt gött!:) Sen drog vi hem:) Då kom mina kära vänner Hanna, Jessica, Carolina och Anna hit och drog med mig ut på en promenad. Den slutade hos Jessica och Carolina och Anna åkte hem. Så var jag, hanna , jessica och Lovisa där och lekte lite, eller snarare så satt alla och kollade på när Lovisa byggde hus på sims. Men sen fikade vi!! Som vanligt när man är där så får man fika!:D Sen så blev det hem och jag följde Hanna hem snäll som jag är.

Här kommer lite bilder från kalaset och kvällen med tjejerna:)

 
Här är min kusin Mathilda, min pappa och min ena faster
 
Här har vi Farmor, min mamma och min farbror
 
Min fina mamma:)
 
Den goda efterrätten!
 
Min kusin Adam, Han är bäst på miner alltså! xD
 
Men vad tycker ni? Jag är rätt bra på fula miner jag oxå va??;)
 
Min mamma och min bror:)
 
Mamma gillade dessa rosorna
 
Här har vi söra Jessica och Carolina!
 
Här har vi Carolina, Anna, Hanna och Jessica:)
 
Här har vi Jessicas pappa;) Lennartzzz;)

Och sen fina Hanna på hemvägen!:)


Nu ska ni få se något häftigt!!! Min pappa körandes på en motorcykel!!!!! ;) Det ni!;)



Och en bild på mig och ägaren till motorcykeln oxå!

hfiaqihfG

 gOOOODmOOOOORGOOoon!  Idag gick jag upp redan halv tolv! idag ska jag bl a träffa Hanna Simonsson tror jag:D Igår fastnade jag för ett dataspel! Roller Cuaster Tycoon! Det är ett spel där man bygger en nöjespark och man fastnar verkligen! Men jau, nu ska jag försöka hitta på något! Ska kanske ut och gå om en liten stund! Det blir great!

hej

Hej! Förlåt för min dåliga uppdatering, jag har bara inte orkat då jag varit på två kalas på rad i två dagar och sen så var jag med några kompisar ikväll så dethar inte blivit så mycket tid över till bloggen. Imån ska jag försöka lägga in lite bilder från kalasen och när min pappa kör motorcykel hehe. Men nu får ni helt enkelt hålla ut! Nu ska jag sova! Hörs imån!


Kalas!

Heej! Nu är jag hemkommen från kalaset i göteborg jag va på. Det var roligt och det hände lite kul saker, bla så körde min pappa motorcykel som jag nog aldrig sätt han göra(inte vad jag kommer ihåg iallafall). Men det får ni kanske bilder på imån, nu orkar jag bara sova! Sov så gott allesammans och så hörs vi imån!


Kalas i stora lass!

Hejsan! Snart ska jag iväg med mina föräldrar till några kompisar till dom och sen bär det av till några andra av deras kompisar som har öppet hus(kalas). Det kommer nog bli mycket mat idag till mig, det gillas!! Nu kom precis min huvudvärk tillbaka och jag måste ner och ta en tablett! haj!

Lego!

Hejan! Här sitter jag nu hos familjen Henricsson och bygger med lego. Idag har jag åstakommit ett fint litet flygplan som har en lucka där bak man kan öppna och då kommer det ut en liten gubbe på ett litet flygplan!! :D  Idag har dagen bestått av att gå upp kl 12 och sen äta efter lite chaattande framför datorn. en va det en lång promenad med Lovisa som sen slutade hemma hos henne. Då kom Hanna och vi kollade på film (dejt movie(vet inte hur det stavas)). Sen gjorde vi mat och sen kom Jessica hem. Då började legobyggandet efter att länge diskuterat saker om Kissie. Nu har Jessica byggt min orgel och Lennarts gula aukustiska gitarr och hanna har byggt barn oas bussen! Nu ska dom bygga filips trumsett och sen vet jag då inte vad som mer komma skall! Nu ska jag hjälpa dem här. Ha det gött sålänge!


Huvudvärk!!

Heej, asså jag har snart i en vecka haft huvudvärk varje dag, den sitter verkligen i sen jag spelade på bröllopet i lördags! Undra om det bara är ett tecken på för lite sömn eller har jag kanske en hjärntumör? tror nog på det första mer, men man vet aldrig hehe :)

Potatis,sås och kotletter!

God morgon! Nu ska jag snart gå ner och äta, det blir potatis, brun sås och kotletter! Det är gott:) Det luktar väldigt gott ända upp till mitt rum hehe. Idag har jag inte så mycket som jag ska göra, kanske kan spela lite orgel och kanske spela in lite:) Får se hur det blir:) nu ska jag ner!


kväll= det åskar

Hejsan! Skulle precis börja skriva min rubrik på detta inlägget och så hör jag åskan! Så perfekt för då kom jag på en liten roligare rubrik! Okej, denhär veckan har jag varit helt sjukt skriv och spelsugen! Fingrarna har gått som en raket fram på tangenterna på min orgel och jag har kunnat skriva hur mycket som helst på bloggen i jämförelse ed innan hehe. Är det kanske hjärnan som försöker få igång mina hjärnceller igen nu efter sommaren så att det inte blir lika svårt i skolan sen ?? Hoppas! Jag kanske kommer va värsta smarta killen sen när skolan börjar! Jippi!  Dagen började då med stranden idag, sen fortsatte den hemma tills jag vid sex-tiden drog ner till stan. Där träffade jag mina vänner Kim och Kevin(Felicia försökte jag få med ner men hon ORKADE INTE! (Hon är lat(hihi)). Sen vid nio drog jag hem och sen fick jag inbjudan från FAMILJEN HENRICSSON att få komma och fika hos dom i deras husvagn! Jag sade så gärna ja då jaginte träffat dom idag. Så dom kom och hämta mig och efter fikat så blev jag hemkörd! Nu ska jag snart sova men först så ska jag spela mer orgel, chatta med fler personer och ja, lite annat kul:D Sov gott allesammans!!!

Mhm!

Hej! Jag sitter nu och kol´lar på klipp från Estetkonserten i våras och äter toblerone! Väldigt gott får jag säga men jag vet inte vad jag ska göra riktigt ikväll, det finns några alternativ. Antingen gå ut på stan när det är långtorsdag eller ja, sitta hemma och tråka antagligen, sen kanske man kan hänga med nån kompis på stan. Men om jag ska till stan vill jag duscha först men jag orkar inte, aja jag får la kasta in mig i duschen så det är överstökat!!!! Ses snart!

molningt

Heeej! Nu är jag hemma från stranden igen! Solen gick i moln och av att dömma av alla moln på himmlen så skulle inte solen komma tillbaka. Så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra! Nån som har ett förslag kanske??

Godmorgon kl ett på eftermiddagen!

Gooodmoorgon!  Nu ska jag ut till stranden och steka, det blev trots allt ett till dopp skulle jag tippa! Nu kommer säkert pappa komma upp snart och vilja att jag ska komma ner omedelbums! Hoppas ni andra får en härlig dag! Nån som vill hitta på något ikväll kanske? Sms:a!  bye!

Underbar dag!

HejsanHoppsan! Idag har jag då verkligen haft en märklig dag! Den började helt vanligt, jag vakna och åt middag och regnet öste ner. Sen skulle jag köpa jäst och margarin och sen åka hem till Lovisa för att jag, hon och Hanna Simonsson(som kom med förslaget då vi misslyckades förra gången) skulle baka Bullar! De blev väldigt bra och blev precis färdiga till då Jessica(Lovisas storasyster för dom som inte vet) skulle på massage så hon fick med sig en bulle. Undertiden kom Hanna och Lovisa på att bjuda Jessica på en egengjord massage av oss(Hanna kallade oss för Nirvana) Och vi skulle då ge henne hennes nirvana genom massage, ansiktsmask(mosad banan och vad heter det, det liknar gurka och hon fick skivor av det över ögonen), och smörja in hela henne i olja och sen lägga isbitar på henne. Jag kan berätta att hon skrek till av isbehandlingen! Hehe   Det var iallafall helt sjukt. Efteråt fick hon duscha(som hon gjort före hon gick på den andra massagen) och sen kolla vi film och sen lekte med lego!  Nu sitter jag här och fattar inte att denna underbara dagen är slut! Men det värsta är, att jag vet inte vad jag ska göra imån och det gör mig lite ledsen, för tänk så händer inget kul, jag känner oxå att sommaren har tagit slut för det ända som bevisar att det är sommar är att det förtfarande är runt 20 grader ute. Men vart är de soliga dagarna med 30 grader ute? dom bästa, äkta sommar dagarna liksom? Aja jag får la sova nu istället och hoppas på att jag hittar nått att göra imån! Jag märker oxå hur Barn Oas skadad jag blivit! När man umgåtts med några vännder under en hel månad och nu även när jag är hemma i varberg har varit med någon utav dom minst varje dag i en halv månad till! Det har gått 1,5 månad utan att jag inte varit med en utav familje medlemmarna i familjen Henricssons! Jag har inte livit trött på dom heller, jag tycker dom är så underbara att vara med. Hur ska jag klara mig sen? Jag får börja terapi helt enkelt!


sova

Godnatt för nu ska lilla jag sova! Klockan är nu 03.56 på morgonen och jag borde lagt mig för jättelängesen!
Idag va jag på stranden med min familj och jag tog kanske mitt sista dopp i havet för i år. Sen så åkte jag hem och duschade och sen åkte jag till stan och träffade Jessica! Vi delade en pizza på Campino och hade verkligen det jättemysigt! Sen gick vi hem till henne och fikade snabbt med hennes bror och hans flickvän. Därefter så kollade vi på "Johan Glans, turné i skåne". Den va så rolig så jag höll på att kissa på mig nästan när jag skrattade, dock hände inget som tur var! Efter det gick Jessica och la sig och jag och Lovisa ,som precis sagt hej då till en kompis , kollade på några youtube klipp och sen så drog jag hem och nu sitter jag här! Spelsugen och ska gå och lägga mig! Sov gott!

20.48

Hejsan! 20.48 står klockan på nu och 21.30 ska jag vara hos jessica med hanna och se på kenny starfighter! xD
Just nu sitter jag mest och pysslar med mitt inspelningsprogram. Jag har en ny låt på g men jag är verkligen seg på att få klart något, och om inte tala på seg på att börja! Jag har nu min orgel i sängen, mitt piano på sitt stativ och datorn på skrivbordet med en mick inkopplad! Har gjort ett test av låten änså länge där det bara är piano och sång och det lät hyfsat bra:) Men jag får göra om allt ändå för jag spelade osäriost på pianot så det blev massa fel. Men nu ska jag klä på mig, får se om det finns några kläder i lådan kvar till mig, är ju som sagt inte världsbäst på att köpa kläder men något ska jag la hitta! Haha


Godmorgon!

Godmorgon allihopa kl 13.17!  Idag ska jag hem till min kära vänvän Hanna! Hon och jag ska baka bullar så som det ser ut nu iallafall:) Men först ska lilla gabbe äta lite mat och köra ner sitt Leslie till kyrkan som han har ståendes i garaget! Det kommer bli en superdag! Kanske att man ska dra till pingstkyrkan ikväll oxå? Det hade varit mysigt! Jag saknar alla kompis från kyrkan! Har inte träffat dem på minst en månad!


Här har vi fina Hanna när vi var på Öland!

ensam

Hej! Jag känner mig så sjukt ensam på kvällarna när man ska sova. Det är då man önskar att man hade en tjej man hade kunnat hålla om när man som annars är som mest ensam. Bara det att ha någon man håller kärt i samma säng som en är liksom, det ger en sort kärlek, värme och närhet som får en att bli lugn och liksom bara njuta! Någon som ställer upp? hehe     Aja snart får jag väl lägga mig ändå, pappa ropade från trappan tt det lät för mycket när jag rullade min datastol på golvet(mina föräldrar sover under mitt rum). Jag ska ta och spela lite på min orgel först bara som jag precis hämtade:)  (kl 3 på natten!(jag är normal!))

Här kommer lite fina bilder på Jessica när vi var ute på promenad härom kvällen! :)


Fel dygnsrytm!

Hejsan!   Jag har verkligen helt fel dygnsrytm! Liksom, vara vaken till 4 är egentligen inte okej om man är ensam på sitt rum och bara håller på med meningslös skit, iofs så har jag spelat piano och det är inte meningslöst skit men liksom. Jag borde lagt mig istället och spelat piano imån!

Bra idé!

Hej! Jag har en sjukt bra idé i huvudet! Varför ska jag sitta och skriva allt jag gör när en person som Lovisa kan skriva så bra xD Locisa, vill du ta över jobbet från mig och skriva allt jag gör på dagarna i min blogg?;)

Hejhoppla

Såhär kan man säga - det är inte alls gabriel som skriver nu. Nej, han är alldeles för upptagen med att spela piano. Då jag råkade få reda på både gabriels mailadress och lösenord pallrade jag mig in på hans blogg eftersom att den var i behov av uppdatering.
Ikväll har gabriel varit med min syster jessica, och dom var ute på en promenad. Efter det gick dom hit och här var jag. Vi, (jessica, gabriel, jonathan, josefin och jag) satt i soffan och kollade på lite youtubeklipp på bioduken. Johan Glans, Björn Gustafsson och lite sånt kul. Vi sjöng även till lite gamla låtar, typ markoolio.
Efter det gick jag, gabriel och jessica upp och kollade på tv. Criminal Minds fick det bli. Jessica somnade, jag satt helt spänd och kollade på tvn, och gabriel sa att det var underbart.
När det var slut togs två kameror fram och bilder började tas. Inte okej, inte alls okej.
Och nu, innan jag visar några bilder, ska jag avslöja vem jag är. Jag är Lovisa.









Öland!

Heeeejsan alla små barn!
Nu var det längesen jag bloggade senast. Men jag är för trött för att blogga! hihi
Denna veckan har jag varit på Öland och spelat med Barn- Oas. Jag har varit på turné hela Juli med dom kan man säga och det har varit askuuuuuuuuuuuuuul! Det började med 10 dagar i Norrland, sen några dagar hemma för att kunna vila ut lite iallafall. Sen var det iväg till Borås en vecka där jag hade med mig några av mina musikinstrument för 60 000 kr. Sen så hade jag med mig hälften av dom grejerna till Öland där jag befinner mig nu och ska åka hem om några timmar!  (häromdan råkade en kille som gjorde volter på scenen hoppa in i min orgel, den klarade sig som tur var, mina vänner beskrev min reaktion väldigt roligt, jag sträckte fram mina händer i en rolig rörelse)

Sov gott!

 
Längst upp söta Hanna, till höger finfina Lovisa och jag till vänster

Mitt fina Leslie och min underbara Hammond Orgel!

RSS 2.0